Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Živé vysílání školy EKONOM na YouTube a projektový den

Autor: Novakova|
Mezi nejoblíbenější projektové dny školy EKONOM patří rozhodně živé vysílání na školním kanálu YouTube s názvem Studenti24.

Žáci litoměřické Obchodní akademie EKONOM připravili na čtvrtek 21. 12. 2023 několikahodinové živé vysílání na svém školním YouTube kanálu. Rozhovory se studenty i členy pedagogického sboru střídaly reportáže dokreslující pestrý život celé školy. Celá akce doprovázená mírným napětím z vysílání „do celého světa“ nakonec dopadla na jedničku. Mimo živé vysílání na škole probíhaly i dílny, kde si žáci mohli vyrobit vánoční přání nebo třeba bombu do koupele. Poctil nás svou návštěvou i Marstafit, který nám předvedl skvělou chemickou show.

Žáci se zhostili pod vedením vyučujících předmětu Mediální výchova těžkých rolí moderátorů, kameramanů, režisérů, osvětlovačů a dalšího pomocného personálu, bez kterého by se vysílání nemohlo uskutečnit. Šli doslova s kůží na trh, když pod vedením ředitelky školy Jitky Novákové usedli před kamery a opřela se do nich horká světla velkých světlometů. Na kamerách se rozsvítila červená na znamení nahrávání a pak už vše muselo jít hladce podle dlouho připravovaného scénáře. Zúročila se tak dlouhodobá příprava na tento jedinečný den a nezbývá se než těšit na další živé vysílání ze školy EKONOM.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.