Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Kariérové poradenství na škole EKONOM – zástupci Ministerstva vnitra ČR

Autor: Novakova|
Také litoměřická škola EKONOM poskytuje svým žákům a studentům kariérové poradenství. Pomáhá jim v jejich dalším profesním růstu a budoucím směřování. Pravidelně zve na přednášky odborníky z různých profesí a oblastí, aby svým budoucím absolventům usnadnila výběr jejich budoucího povolání.

Litoměřická Obchodní akademie a Střední odborná škola EKONOM pravidelně zve představitele jak soukromé, tak státní sféry, aby budoucím absolventům usnadnili výběr jejich budoucího povolání. Téměř všichni maturanti čtyřletého studijního oboru úspěšně pokračují v dalším studiu na vyšších odborných či vysokých školách, většinou ekonomického zaměření.

24. listopadu školu EKONOM navštívili zástupci Ministerstva vnitra ČR, kteří žákům 3. a 4. ročníku nabídli další možnosti jejich profesního růstu uplatněním ve státním sektoru. Zdůraznili širokou podporu tohoto zaměstnavatele v dalším vzdělávání svých zaměstnanců.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.