Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

DIGIPROPAST A DIGIPOMŮCKY- soukromé a církevní školy

Zobrazeno: 0x |
 Výzva MŠMT k předkládání žádostí o poskytnutídotace z Národního plánu obnovy na podporu prevence digitální propasti - pořízení mobilních digitálních technologií a podporu vybavení škol digitálními učebními pomůckami pro rozvoj informatického myšlení žáků a jeich digitálních kompetencí určená pro základní školy a konzervatoře, jejichž zřizovatelem není stát, kraj, obec nebo dobrovolný svazek obcí, pro kalendářní rok 2023 č. j.:: MSMT-8393/2023-2

 
 

DOUČOVÁNÍ NPO 1.1. - 31.8.2023

Zobrazeno: 5x |
Projekt podpořen z dotačního titulu NPO

 
 

ŠABLONY ŠŠ A VOŠ EKONOM- OP JAK

Zobrazeno: 11x |
Operační program Jan Amos Komenský- projekt šablony SŠ, VOŠ Ekonom.

 
 

projekt DOUČOVÁNÍ ŽÁKŮ ŠKOL I. + II.

Zobrazeno: 217x |
Investice reaguje na potřebu podpory vzdělávání žáků ohrožených školním neúspěchem v reakci na nemožnost realizace prezenční výuky ve školách během pandemie covid-19. Období: - leden až srpen 2022 - září až prosinec 2022

 
 

Desatero pro primární prevenci - projekt č. 2280/2021-3 za podpory MŠMT ČR

Zobrazeno: 453x |
Projekt Desatero pro primární prevenci je určený pro žáky druhého stupně ZŠ, studenty SŠ včetně učňovských oborů a víceletých gymnázií. Seriál 10 edukativních videoprojekcí, které Vám zašleme na Vaši školu s informací, jak je používat a zakomponovat do výuky. Každý díl je v délce 8- 12 minut, kdy jednotlivé díly reflektují následující problematiky: šikany a extrémních projevů agrese, stalkingu, domácího násilí, závislostí na alkoholu, závislostí na tabáku, látkové závislosti, nelátkové závislosti, poruchy příjmu potravy, syndrom týraného a zneužívaného dítěte a sebepoškozování.

 
 

Projekt Podpora úspěšnosti ve vzdělávání v Ústeckém kraji ÚK IKP B2 reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/0017431

Zobrazeno: 837x |
Cílem projektu je zlepšení kvality vzdělávání ve školách, které vzdělávají vyšší podíl žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, včetně žáků nadaných, v návaznosti na Školskou inkluzivní koncepci Ústeckého kraje a Krajský akční plán vdělávání v ÚK 2.

 
 

ŠABLONY SŠ A VOŠ II.

Zobrazeno: 777x |
ŠKOLA EKONOM je zapojena pro projektu ŠABLONY SŠ A VOŠ II.

 
 

Výzva č. 02_16_035 pro Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro SŠ a VOŠ

Zobrazeno: 0x |
Projekt je zaměřen na jedno z/kombinaci následujících témat: personální podpora, osobnostně profesní rozvoj pedagogů, společné vzdělávání žáků a studentů, podpora extrakurikulárních aktivit, aktivity rozvíjející ICT.

 
 
1 2
Celkem: 18 článků
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.