Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Registr praxí

Zobrazeno: x |


REGISTR PRAXÍ je unikátní systém v rámci České republiky pro EVIDENCI PRAXÍ. Jako jediný v ČR také řeší otázku STANDARDIZACE a CERTIFIKACE PRAXÍ. Standardizací řeší jednotný metodický přístup a kvalitu praxí, certifikací pak úroveň praktikanta v prokázaných odborných dovednostech.

Díky Registru praxí můžou školy i podniky praxe nejen spravovat na jediném místě, ale navíc sledovat celý jejich průběh a přidanou hodnotu praxe. Zároveň můžou provázat s Registrem praxí své vlastní informační systémy, což v době digitalizace a automatizace se již pomalu stává standardem.

Registr praxí přináší nástroje pro nastavení standardů v každém oboru. Podnikům umožňuje hodnotit praktikanty dle studijního programu dané školy či hodnotících programů podniku, ale zároveň systém vyhodnocuje praktické dovednosti studenta dle definovaných standardů. Standardizace praxí je nezbytným krokem pro zavádění profesně orientovaných oborů na vysokých školách, podporou praxí na vyšších odborných školách a dále pro podporu prvků duálního systému na úrovni středních škol a učňovských oborů.

 
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.