Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Školné a stipendium

Zobrazeno: x |

Jako soukromý školní subjekt jsme financováni dotacemi na žáka ze strany státu a školným, které je hrazeno zákonnými zástupci žáků. Díky školnému můžeme zajistit chod školy rodinného typu a mít tak možnost realizovat ve větší míře individuální přístup k žákům. Můžeme také vyplácet stipendia, a tím zvyšovat motivaci žáků při dosahování kvalitních vzdělávacích výsledků.

 

Výše školného je garantována pro jednotlivé ročníky studia a rodiče jej mohou hradit v měsíčních, čtvrtletních nebo pololetních splátkách. O podmínkách studia a výši školného uzavírá ředitel školy se zákonným zástupcem žáka Dohodu o podmínkách studia. Disponování s penězi je kontrolováno krajským úřadem, finančním úřadem a každoročně nezávislým auditorem.

 

Právě díky stipendijnímu systému BOREC Ekonomu dosahuje dlouhodobě škola 100% úspěchů u maturit a následného uplatnění na trhu práce (pouze 2% absolventů jsou krátkodobě evidována na úřadu práce).

 

Školné je stanoveno:

a) 15.000 Kč  při studijním průměru 1,00 až 1,50,

b) 18.000 Kč  při studijním průměru 1,51 až 1,80,

c) 20.000 Kč  při studijním průměru 1,81 až 2,20,

d) 22.000 Kč  při studijním průměru 2,21 až 2,50,

e) 24.000 Kč  při studijním průměru 2,51 a výše

 

 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.