Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Ekonomáci se seznamují s podnikovým koučinkem

Vloženo: 24.4.2023 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Škola EKONOM nabízí vždy něco navíc. Přináší moderní trendy a svým žákům nabízí co nejpřínosnější informace, které pak mohou aplikovat při svém dalším studiu či v profesním životě.

Oblast podnikového koučinku žákům Obchodní akademie představila odbornice z oboru Mgr. Tereza Jarkovská. Její služby klienti využívají při osobních setkáních, nebrání se ani využívání moderních komunikačních technologií, především videochatu. Vysvětlila rozdíly mezi koučem, psychologem či psychiatrem. Kouč pomáhá klientovi dosáhnout svých cílů, zlepšit své vztahy, řešit problémy a rozvíjet své schopnosti. Koučink je založen na myšlence, že klienti jsou schopni najít své vlastní odpovědi a řešení, ale potřebují pomoc kouče, aby je nasměrovali a podpořili v tomto procesu.

 

Koučink může být prováděn na různých úrovních, od osobního koučinku, který se zaměřuje na osobní rozvoj a dosahování cílů, až po koučink v pracovní oblasti, který se zaměřuje na řešení pracovních problémů a rozvíjení pracovních dovedností. Paní Jarkovská koučuje jak manažery, tak i zaměstnance. Stojí si za tím, že šťastný zaměstnanec rovná se šťastný manažer, ale i naopak.

 

Cena studia oboru Podnikový koučink vyjde zhruba na 200 000 Kč, ale je určitě zajímavou možností vlastní seberealizace v moderní žádané profesi.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.