Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Začátek nového školního roku byl na škole EKONOM ve znamení zajímavých akcí

Vloženo: 14.9.2021 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Obchodní akademie EKONOM připravila pro své žáky počátkem nového školního roku mnoho akcí. Nechyběly sportovní soutěže, seznamovací projekty ani vzdělávací akce.

Noví žáci se s ostatními nejlépe seznámí při sportovních aktivitách. Proto se hned druhý den školy zúčastnili seznamovacího sportovního dne na místním koupališti, kde pro ně ředitel školy Mgr. Miroslav Pokorný připravil zcela nový program – soutěže na rychlost i pozornost (elektronická hra - zhasínání svítících kuželů, běžecké soutěže,…). Největší úspěch však zaznamenal bubble fotbal – desetičlenná družstva proti sobě hrála v nafukovacím obřích koulích.

 

Tradiční EKONOM RACE se uskutečnil v nové lokaci. Orientační běh okolím Terezína prověřil zdatnost soutěžících i jejich plavecké schopnosti. Žáci prvního ročníku zaznamenali nejlepší průměrný výsledný čas a dali ostatním najevo, že se určitě mezi staršími spolužáky neztratí.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.