Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom
UNIVERZITA TŘETÍHO VĚKU
Škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Další ročník Univerzity třetího věku úspěšně ukončen

Zobrazeno: x |
Škola EKONOM úspěšně uzavřela další ročník Virtuální Univerzity třetího věku slavnostním aktem předávání pamětních listů na Městském úřadě v Litoměřicích.

Studenti Virtuální univerzity třetího věku se v krásném červnovém odpoledni sešli k příležitosti ukončení letního semestru. Setkání proběhlo za účasti vedení města přímo v obřadní síni Městského úřadu Litoměřice. Předávání závěrečných dokumentů – pamětních listů – se ujal sám pan starosta Mgr. Ladislav Chlupáč, kterému patří velké díky za dlouhodobou podporu naší Univerzity. Sami účastníci vyslovili poděkování za péči, kterou jim škola poskytla i v nelehkém roce ovlivněném covidovou pandemií.

Lektorka kurzu Marta Hudcová byla pyšná na všechny studentky a studenty, kteří úspěšně ukončili náročné kurzy Architekti italského baroka a Hudební nástroje: „Každý kurz je svým způsobem jedinečný. Přední čeští odborníci představují témata z oblasti kultury, vědy i techniky. Ale je na našich studentech, aby Virtuální Univerzitě vdechli život. Kromě vzdělání naši senioři naleznou nové přátelé, zážitky i životní podněty. Práce lektorky Univerzity je tedy pro mě určitě smysluplná a přínosná. Už se těším na září, kdy do školních lavic opět přivítám své studenty, tentokrát na kurzu Arménie blízká i vzdálená a Barokní architektura v Čechách.“

Studentům a všem přátelům školy EKONOM přejeme krásné prázdniny a v novém semestru opět na shledanou…

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.