Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom
UNIVERZITA TŘETÍHO VĚKU
Škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Studenti U3V se proměnili v mediální hvězdy

Vloženo: 2.2.2018 | Zobrazeno: x |
Roudnice nad Labem – Obřadní síň v Roudnici nad Labem přivítala 24. 1. 2018 studentky a studenty Virtuální univerzity třetího věku při České zemědělské univerzitě v Praze.

VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové školy EKONOM v Litoměřicích již od školního roku 2010 – 2011 podporuje studium seniorů ve svém konzultačním středisku v Roudnici nad Labem. V akademickém roce 2017 – 2018 zimní semestr s názvem Cestování úspěšně zakončilo všech šestnáct frekventantů, přičemž čtyři studentky, jmenovitě paní Eva Černohorská, Jana Katauerová, Věra Všetečková a Olga Krčmářová, se 16. 1. 2017 účastnily své promoce v aule České zemědělské univerzity v Praze.

Slavnostní zakončení zimního semestru proběhlo v obřadní síni Městského úřadu v Roudnici nad Labem ve středu 24. 1. 2018 za účasti Mgr. Jiřího Řezníčka, místostarosty, a Mgr. Miroslava Pokorného, ředitele litoměřické školy EKONOM. Famfáry, tóny studentské hymny, důstojnost, elegance, záblesky fotoaparátů, bedlivé oko kamery, ale i radostné úsměvy a dojetí. To jsou atributy slavnostního okamžiku, které k předávání pamětních listů absolventům zimního semestru zajisté patří.

„Studium univerzity třetího věku je pro mě velkým přínosem. Již se těším na zahájení letního semestru. První přednáška začne 7. 2. 2018. Tentokrát nahlédneme pod roušku genealogie. O rodokmenech toho příliš nevím, proto jsem ráda, že jsme si toto téma vybrali,“svěřila se nám jedna ze studentek.

FOTOGALERIE K DISPOZICI ZDE

 

Mgr. Olga Maťáková

vedoucí KS VU3V v Roudnici nad Labem

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.