Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA  -  Personální management

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Firemní management


Obor vzdělání:  63-41-N/19 Firemní management

Forma studia

Tříleté denní studium určené pro absolventy středních škol zakončené absolutoriem. Dobíhající obor.

Ve školním roce 2016 - 2017 přijímáme přihlášky pro rok 2017 -2018 jen na obor Personální management.

Organizace výuky

Naše škola nabízí moderní způsob výuky a individuální přístup ke studentům. Od školního roku 2007/2008 jsme zavedli nový vzdělávací systém TAHÁK, na kterém studenti naleznou veškeré učivo, které se probírá v jednotlivých vyučovacích hodinách. Výuka probíhá za použití multimediální techniky, počítače a dataprojektoru. Součástí studia je i odborná praxe ve firmách, která umožní studentovi propojit teoretické informace získané ve výuce s činností praktickou.

Učebnice

Používáme elektronické učebnice (skripta), které jsou součástí výukového systému TAHÁK. Pouze jazykové učebnice si objednává student sám.

Profil absolventa

Student, který zakončí své studium absolutoriem, získá titul DiS. (diplomovaný specialista) platný na území celé ČR.

Absolvent naší školy je odborníkem teoreticky i prakticky vybaveným pro činnost vyplývající z manažerské funkce. Možnost jeho uplatnění je v průmyslových, obchodních a finančních organizacích, stejně jako v institucích veřejné a státní správy.

Možnosti navazujícího studia

Našim absolventům nabízíme možnost vysokoškolského kombinovaného studia ke zvýšení kvalifikace v oboru Veřejná správa a regionální rozvoj při České zemědělské univerzitě Provozně ekonomické fakultě s titulem Bc. a Ing.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.