Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Polytechnický den na škole EKONOM

Zobrazeno: x |
Dalším zajímavým projektovým dnem Obchodní akademie EKONOM byl určitě předvánoční polytechnický den. Kromě již tradičně zařazovaného několikahodinového živého vysílání žáků ze školního mediálního studia v našem kanálu Studenti24 na YouTube si vyzkoušeli naši studenti např. práci s roboty, nejnovějším přírůstkem v už tak pestrém technickém vybavení školy EKONOM.

Naše Obchodní akademie neustále investuje do nejmodernější techniky a vybavení. Letos dostali žáci „pod stromeček“ sadu šikovných robotů, které se učili prostřednictvím tabletu ovládat a programovat. Projet náročnou překážkovou dráhu napoprvé zvládli jen ti nejšikovnější!

 

Škola EKONOM neustále připravuje pro své studenty zajímavé aktivity. Část žáků zajišťovala několikahodinový online živý přenos na školním kanálu Studenti24 na YouTube. Někteří se zhostili rolí moderátorů a šli se svou kůží na trh přímo v živých výstupech a rozhovorech se spolužáky i učiteli. Svou úlohu zvládli na jedničku, nenechali se ovládnout nervozitou, ani když zajišťovali přímé vstupy a reportáže přímo ze školních učeben. Jiní, neméně důležití, byli za kamerami a zajišťovali natáčení, zvučení i celou organizaci přímého přenosu. Ve školním mediálním studiu tedy bylo hodně rušno, protože živý přenos neodpouští žádné chyby.

 

Žáci, kteří se zrovna nepodíleli na natáčení, „řádili“ ve školním vánočním fotokoutku, kde působili jak v roli „modelů a modelek“, tak v roli fotografů či obsluhy počítačů upravujících nafocený materiál. Každý si tak mohl ve vánočních kostýmech nafotit a ihned vytisknout fotografie jako přání pro své blízké. Některým chvíli trvalo, než se před objektivem uvolnili, ale nakonec si všichni odnášeli milou vánoční vzpomínku.

 

Nechyběla ani přehlídka školních dronů a další techniky, kterou škola disponuje a poskytuje ji žákům již v 1. ročníku studia k využití v různých projektech.

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.