Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Bankéři do škol

Vloženo: 29.11.2022 | Zobrazeno: x |
9. listopadu 2022 se žáci třetího a čtvrtého ročníku zúčastnili zajímavé přednášky „Bankéři do škol“. Na EKONOM zavítal Ing. Stanislav Vytlačil, který studentům přiblížil, jak kyberprostředí v bankovnictví funguje, jaké problémy mohou nastat a samozřejmě nezapomněl ani na samotné základy bankovní identity.

Studenti si z přednášky nepřinesli jen plnou hlavu teorie o bankovnictví (jako byla např. bezpečná práce s internetovým bankovnictvím nebo možnými virovými softwary), ale přednášející svůj výklad doplnil o osobní příběhy z banky a ukázal tím žákům, že kyberprostor není jen samá zábava.

I když s panem inženýrem to žádná nuda nebyla, na konci přednášky zadal žákům záludný online test s reálnými příklady podvodů, které ale nejdou jen tak lehce odhalit, žáci museli z otázek a obrázků zjistit, v čem vlastně spočívá samotný podvod. Nejšikovnější student dostal malou odměnu.

Moc děkujeme za přednášku a kyberbezpečnosti zdar!

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.