Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

LETOŠNÍ MISS k 30. výročí školy EKONOM

Zobrazeno: x |
Tradiční společenská akce MISS se letos nesla ve znamení oslav 30. výročí školy EKONOM. Zároveň jsme si připomněli blížící se státní svátek 17. listopadu. Na podařenou akci se bude ještě dlouho vzpomínat.

Žáci druhého ročníku Obchodní akademie připravili tradiční celoškolní soutěž tříd MISS EKONOM. Letos byla věnována 30. výročí školy, k čemuž žáci přizpůsobili i své oblečení. Jednou z bodovaných soutěží totiž byla přehlídka kostýmů – oblečení z doby, kdy EKONOM zahájil svou činnost, tedy z roku 1992. Od té doby je tato škola stabilním poskytovatelem kvalitního nadstandardního vzdělávání nejen pro litoměřický region. Během dopoledne jsme zavzpomínali na historii školy i prostřednictvím jejích výročních triček – unikátních modelů, které vznikaly každý rok na návrh školy.

 

V jednotlivých soutěžích žáci museli ukázat svou ohebnost, šikovnost, ale i taktické schopnosti, týmového ducha a smysl pro humor. Velkolepá show byla zakončena vyhlášením vítězů. První místo nakonec získal třetí ročník.

 

Akce byla důstojným a přitom záživným připomenutím 30. výročí školy EKONOM, které tímto přejeme mnoho dalších úspěšných let.

Fotogalerie ZDE

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.