Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Sportovní seznamovací den

Vloženo: 27.9.2022 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Škola EKONOM opět dokázala, jak umí dělat tradiční akce netradičně. Nezapomenutelný seznamovací projektový den probíhal ve sportovním duchu!

Kde se nejlépe seznámit s novými spolužáky? Přece při sportu! Akce navíc motivovala žáky k provozování sportovních aktivit, ukázala cesty zdravého životního stylu, podpořila kompetiční i kooperativní jednání, stala se významnou součástí preventivního programu školy.

 

Projekt probíhal na místním koupališti. Nejprve proběhlo školení žáků zaměřené na chování při školních akcích a bezpečnost při sportovních aktivitách. Žáci v týmech po důkladné rozcvičce bojovali za vedení učitelů tělesné výchovy a za mohutné podpory  svých třídních o sladké odměny. Na závěr akce byly vyhlášeny výsledky a předána ocenění.

 

Žáci, kteří se sportovních soutěží přímo neúčastnili, celou akci natáčeli a fotografovali, zaznamenávali soutěžícím body, podíleli se na přípravě jednotlivých disciplín. Máme tedy k dispozioci dostatek foto i videomateriálu, který následně poslouží jako výchozí materiál ke zpracování v prakticky zaměřených hodinách mediální výchovy.

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.