Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Přijímací zkoušky nanečisto online

Zobrazeno: x |
Jako každý rok připravila litoměřická škola EKONOM pro žáky základních škol bezplatný projekt Přijímací zkoušky nanečisto online.

Střední odborná škola EKONOM nabízí žákům základních škol bezplatnou možnost zkusit si didaktické testy z ČESKÉHO JAZYKA A LITERATURY a z MATEMATIKY. Právě průběžná příprava na přijímací zkoušky je klíčem k co nejlepším výsledkům a cestou k vysněné střední škole.

 

Testování probíhá dle specifikace běžných zadání Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání z bezpečí domova, výsledky jsou následně sděleny žákům prostřednictvím emailu. Maximální výsledek odpovídá rovněž státním přijímacím zkouškám, z každého předmětu se jedná o 50 bodů.

 

Na testy se stačí přihlásit pomocí rychlé registrace na stránkách školy www.skolaekonom.cz. Vybrat si můžete hned z několika nabízených termínů. Online se můžete zúčastnit jednoho, nebo třeba hned všech, protože zadání testů se průběžně obměňují.

 

Přehled termínů Přijímacích zkoušek nanečisto online:

11. 1. 2022

21. 2. 2022

 

Uchazečům o studium na střední škole doporučujeme navštívit dny otevřených dveří, využít můžete již vypsané termíny (21. 1. a 11. 2. 2022) nebo se objednejte na tel.: 416 732 996.

Za školu EKONOM přejeme mnoho úspěchů u přijímacích zkoušek!

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.