Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Zajímavé projekty na škole EKONOM

Vloženo: 14.9.2021 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Výuka na střední škole EKONOM byla oživena dvěma zajímavými akcemi. Žáci si tak odnesli nejen teoretické, ale především praktické znalosti a dovednosti.

Výchovně vzdělávací akce s názvem Ochrana člověka za mimořádných událostí byla zaměřena především na seznámení žáků s problematikou ochrany obyvatelstva, zejména s principy první pomoci. Zdravotníci záchranné služby, rozdělení do tří samostatných týmů, seznámili žáky se zásadami ochrany zdraví, ale i postupy v případě akutního ohrožení života či úrazu. Po teoretickém úvodu následovala praktická ukázka, po které si všichni žáci i učitelé vyzkoušeli zásady první pomoci na vlastní kůži.

 

 

Kyberkriminalita aneb Jak se chovat v online prostředí

V online prostředí tráví dnešní generace čím dál tím víc času. Zároveň stoupá riziko ohrožení uživatelů internetu, tzv. kyberkriminalita. Škola EKONOM proto pro své žáky zorganizovala ve spolupráci s Policií ČR vzdělávací program zaměřený především na bezpečnost pohybu v online prostředí, kyberšikanu a nabídku možné pomoci v případě, že se žáci s takovým jednáním setkají.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.