Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Žáci školy EKONOM navštívili odbornou praxi ve Fajn Rádiu

Vloženo: 28.6.2017 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Litoměřice - Vzhledem k tomu, že je na škole EKONOM v Litoměřicích obor mediální komunikace, mohou studenti tohoto oboru navštívit různá média podle jejich gusta. Dva žáci si vybrali praxi na dva týdny ve velice známém Fajn Rádiu.

Souvislou odbornou praxi, která se konala od 15. do 26. května 2017 si žáci školy EKONOM pochvalovali, obzvlášť Kristýna Svobodová ze třídy 1. AM a David Kastl ze 2. AM, celé dva týdny strávili totiž ve Fajn Rádiu v Praze. Vyzkoušeli si psaní ranních a odpoledních zpráv, překládali písničky, které se poté vkládali na web Fajn rádia, poznali festival ze strany pořadatelů a v neposlední řadě mohli nakouknout i do studia, kde právě probíhalo živé vysílání Odpolední show s Johanem a Ondrou. Při své praxi natočili vtipná videa, která můžete shlédnout na YouTube kanálu Fajn Rádia. ,,Ve Fajn Rádiu to bylo úplně super, jsem ráda, že jsem zde byla a ráda bych rádio navštívila i příští rok', řekla s nadšením žákyně Kristýna Svobodová. ,,Jelikož v rádiu byl dokonalý kolektiv, tak ty dva týdny utekly jako voda, což mě trochu mrzí, ale zase jsem strašně moc rád, že jsem získal nové zkušenosti a že jsem poznal, jak to vlastně v rádiu chodí', s úsměvem prohlásil žák 2. AM David Kastl. 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.