Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYSOKÁ ŠKOLA – VEŘEJNÁ SPRÁVA A REGIONÁLNÍ ROZVOJ

Škola on-line
Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Zahájení akademického roku 2016/2017

Vloženo: 2.1.2017 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Litoměřice – Slavnostní zahájení akademického roku 2016/2017, pro první ročníky Bakalářského a Magisterského studia oboru Veřejné správy a regionálního rozvoje proběhlo v konferenčním sále Gotického hradu v Litoměřicích.

Studenty prvních ročníků přivítal ředitel konzultačního střediska školy EKONOM Mgr. Miroslav Pokorný. Zájem o studiu v konzultačním středisku Litoměřice při České zemědělské univerzitě stále stoupá. Do letošních ročníků nastoupilo více než 250 studentů, především za účelem zvýšení kvalifikace a lepšího uplatnění na trhu práce. ,,Tak já jsem velice spokojen, především v sále bylo více jak 200 studentů, kteří zahajují bakalářském a zároveň i dalším navazujícím magisterském studiu, pro Litoměřice je to výborná záležitost, že středisko dále pokračuje a že Vysoká škola v Litoměřicích dále působí“, řekl s nadšením ředitel školy EKONOM Mgr. Miroslav Pokorný. Zahájení bylo krásné, profesionální, opravdu obdivuji, byl jsem tady na zahájení bakalářského studia“, pousmál se student magisterského studia Bc. Michal Muzička. ,,Jsem nadšená z pana ředitele, že nás tak hezky přijal a myslím si, že se nám tady bude krásně studovat“, s úsměvem řekla studentka magisterského studia Bc. Daniela Dvořáčková. Studentům přejeme mnoho úspěchů a těšíme se na shledání v konzultačním středisku Litoměřice.

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.