Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYSOKÁ ŠKOLA – VEŘEJNÁ SPRÁVA A REGIONÁLNÍ ROZVOJ

Škola on-line
Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Projekt UNIV 2 KRAJE – Škola – centrum celoživotního učení

Vloženo: 9.9.2016 | Autor: admin| Zobrazeno: x |
Projekt pomáhá středním školám při proměně v centra celoživotního učení, která budou nejen učit žáky v rámci počátečního vzdělávání, ale budou nabízet i nejrůznější formy dalšího vzdělávání pro dospělé.

UNIV2k_pantone
OPVK_hor_zakladni_logolink_RGB_cz

 

Více informací se dozvíte na http://www.nuov.cz/univ2k/.

Pilotní ověřování vzdělávacího programu – 26. 3. – 20. 6. 2013

 

Umění motivace, komunikace a prezentace

  • Absolvent kurzu „Umění motivace, komunikace a prezentace“ získá informace z oblasti psychologie, rétoriky a z oblasti práce s programem MS PowerPoint, které jsou důležité pro práci v týmu a pro řídicí činnost spjatou s vedením kolektivu. Posílí vlastní profesionalitu a naučí se lépe vymezit svou roli ve firemní struktuře, která se pozitivně promítne do zvýšení efektivity při řízení podřízených zaměstnanců a dané organizační jednotky, plánování vlastního času a odolávání vysokému stresovému zatížení prostřednictvím hlubšího sebepoznání a odhalení zákonitostí vlastního well-being (duševní pohody), kterou implementuje jak do soukromého, tak i profesního života.
  • Absolvent si dále osvojí základy rétorického umění, jež mu usnadní odhalit faktory verbální a neverbální komunikace, která je základem jeho vlastní prezentace, jak uvnitř podniku, tak i zároveň vnější prezentace podniku vůči svým zákazníkům, případně i konkurentům.
  • V neposlední řadě si účastník osvojí praktickou dovednost při používání jedné z nejdůležitějších pomůcek prezentování, jíž je MS Office PowerPoint.
  • Absolvováním programu si účastník vytvoří základní předpoklady pro další celoživotní vzdělávání, program přispěje k jeho větší profesionalitě a adaptabilitě.

univ2 2

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.