Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA  -  Personální management

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

PERSONÁLNÍ MANAGEMENT - NOVÝ OBOR NA EKONOMU

Zobrazeno: x |
V následujícím školním roce 2018/2019 na škole EKONOM otevíráme nový studijní obor pod názvem personální management. Jedná se o tříleté denní studium, které je určeno absolventům středních škol.

Pro absolventy středních škol připravila škola EKONOM ve školním roce 2018/2019 nový studijní obor personální management. Obor je vhodný pro manažery, podnikatele, pracovníky personálních oddělení a pro všechny uchazeče, kteří chtějí získat cenné zkušenosti s řízením lidských zdrojů.

 

Škola pro úspěšné vystudování nabízí moderní způsoby vzdělávání a individuální přístup ke studentům. Součástí podpory výuky je vzdělávací systém TAHÁK, na kterém studenti naleznou veškeré probírané učivo. Jednotlivé vyučovací hodiny probíhají za použití multimediální techniky, počítačů a dataprojektorů. Součástí studia je i odborná praxe ve firmách, která umožní studentům propojit teoretické informace získané ve škole s činností praktickou. Studenti se v rámci svého oboru seznámí s organizací personální práce, motivací a odměňováním zaměstnanců, psychologickými aspekty vedení zaměstnanců a v neposlední řadě také s pracovním právem a firemní kulturou. Jedná se o tříleté denní studium zakončené absolutoriem, po kterém všichni úspěšní získají titul DiS. (diplomovaný specialista) platný na území celé ČR.

 

Absolvent naší školy je odborníkem teoreticky i prakticky vybaveným pro činnost vyplývající z manažerské a personální funkce. Možnost jeho uplatnění je v průmyslových, obchodních a finančních organizacích, stejně jako v institucích veřejné a státní správy.

Pro další informace Vás zveme na dny otevřených dveří, které se pravidelně konají v naší škole EKONOM.

 

Do budoucna pro Vás připravujeme nový a velmi atraktivní studijní obor SOCIÁLNÍ PRÁCE.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.