Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Maturitní zkoušky na škole EKONOM opět s výbornými výsledky

Zobrazeno: x |
LITOMĚŘICE Začátkem června proběhla na střední škole EKONOM poslední část maturitních zkoušek, kterou se úspěšně završilo čtyřleté studium žáků oboru Mediální komunikace a webový design.

I v nelehkém období ovlivněném celosvětovou pandemií koronaviru odmaturovali žáci EKONOMU opět s výbornými výsledky, 7 z 19 maturantů dokonce s vyznamenáním. Potvrdili tak dobrou pověst této školy, která díky propracovanému vzdělávacímu systému kvalitně připravuje své žáky nejen na maturitní zkoušky, ale i do praxe, a především pro navazující studium na vysokých školách.

 

Moderní škola EKONOM se snaží svým žákům poskytnout vždy něco navíc. Proto se zapojila do pilotního projektu zaměřeného na uznávání mezinárodních certifikačních standardů ICT v rámci profilové části maturitní zkoušky. Žáci tak zhodnotili své nadstandardní znalosti práce na počítači, které si v průběhu studia ověřovali zapojením do konceptu ECDL. Všichni naši absolventi ECDL zkoušek získali mezinárodně uznávaný certifikát, který dokládá dosažení určité úrovně kvalifikace pro práci s digitálními technologiemi. 

 

Našim absolventům přejeme hodně štěstí a úspěchů jak v dalším studiu, tak i v osobním životě.

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.