Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

MISS TEAMS Ekonom

Zobrazeno: x |
MISS TEAMS EKONOM Škola EKONOM každoročně pořádá v polovině listopadu oblíbenou akci MISS EKONOM. Ani letos o ni žáci a učitelé školy nepřišli. Byla přesunuta do online prostředí!

V pondělí 16. 11. 2020 se všichni žáci účastnili zápolení tříd v prostředí aplikace MS Teams, což s sebou přinášelo mnoho nových zážitků. Třídy podle postupně odkrývaných indicií odhalily hlavní úkol soutěže – složit text originální vánoční písně, obléknout se do kostýmů, vyzdobit si pozadí, vybavit se vlastnoručně vyrobenými rekvizitami a společně zazpívat píseň s karaoke podkladem. Tohoto nelehkého úkolu se nejlépe zhostila třída 4. BMW, která skrytými indiciemi projela jako nůž máslem. Pak už jen zbývala kreativní část, kterou si všichni se smíchem užili, a vysloužili si tak vítěznou odměnu. Vznikly tak originální nahrávky, které dokázaly výbornou spolupráci třídních kolektivů podporovaných fanděním učitelů.

 

I MISS EKONOM všichni v online prostředí skvěle zvládli, teď už nezbývá než se těšit, až se shledáme opět ve třídách a uvidíme se i jinak než prostřednictvím monitoru počítače J

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.